Zachránila Bílá město před průšvihem? Dostane za to ale balík!

 Celebrity 
11. února 2015 04:05 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Lucie Bílá zachránila město od ostudy? Zřejmě ano, zazpívá na velkolepých slavnostech archiv
Zlatá slavice Lucie Bílá jak může, pomůže. A když na tom ještě vydělá, o to spíš. Ukázala se ale jako velký profík, protože dokázala město České Budějovice zachránit před průšvihem. A za to dostane i zaslouženě a slušně zaplaceno.

Bílá bude, zřejmě za doprovodu hudebníka Petra Maláska, zpívat na oslavách 750. výročí od založení města. Protože předchozí vedení radnice podcenilo oslavy, i když vypsalo soutěž na pořádání kulturního programu od jara do podzimu za neuvěřitelných 18 milionů korun, bylo laxní. Do poslední chvíle se nevědělo, co bude, kdy a kdo vystoupí. Nová skladba města musela hasit průšvihy!

„Lucie Bílá vystoupí 10. března na náměstí, protože právě na toto datum je plánováno hlavní zahájení oslav významného jubilea. K tomuto dni je datována listina s první písemnou zmínkou o jihočeské metropoli. Zakladatelem Českých Budějovic byl Přemysl Otakar II.,“ uvedla mluvčí města Jitka Welzlová.

Bílou tak povolali do zbraně jako hlavní lákadlo. Samozřejmě, že profesionální zpěvačka a největší česká hvězda nepřijede zadarmo. Neudělala by to žádná její kolegyně. A kolik za to vlastně dostane?

Podle dostupných informací se honorář 17ti násobné Zlaté slavice pro takové účely pohybuje v rozmezí od 250 do 350 tisíc korun. To je částka odpovídající obvyklým cenám těch největších českých hvězd.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47