ZÁHADA: Kdo je opravdu "ta od Sámera"? Jak to vlastně má a kdo na něj asi žárlí?

 Celebrity 
07. února 2015 04:35 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Je mladičká blondýnka opravdu přítelkyně Sámera Issy, nebo jen dobrá kamarádka? VIP Story.cz
Sámer Issa je ten typ, kterého jedni milují a druzí nenávidí. Koho ale miluje on a kdo je opravdu blondýna, kterou neustále vydává za svou přítelkyni. Komu nebylo zrovna dvakrát příjemné, když se s ní na otevíračce pražského klubu M1 Lounge ocucával?

Ti co nemůžou přijít zpěvákovi ze SuperStar na jméno se snaží nenechat na něm nit suchou.

"Ježiš, ten je trapnej. Proč tu hraje tuhle komedii s tou holkou, když stejně všichni víme, jak to ve skutečnosti má," ozývaly se na VIP párty zlí jazykové.

Hana Pekhart, která je proslulá tím, že kam se Sámer vrtne, tam je i ona se svými umělými řasy a stále stejnou pózou, je údajná přítelkyně mladého rebela. Jenže, právě zlí jazykové dávají najevo, že "celebritní vymetač večírků" údajně jen cosi maskuje?!

Když se na párty v klubu M1 začal Sámer Issa se svou Haničkou uprostřed a přímo u baru ocucávat, vedle stojící urostlý sympaťák v bílé košili byl rudý vzteky.

"To je ten jeho Tomáš a dělal mu i manažera, ale už ho pustil k vodě. Koukni, jak se na to tváří," pronesla lehce ovíněná slečna z vedlejšího boxu.

Že by zpěvák byl dalším "pokrytcem", který si musí na něco hrát a něco okolí dokazovat. Nebo jen kolují českým rybníčkem zvaným šoubyznys drby, které už nikdo nezastaví, protože se pomlouvají všichni a všude? Pravdu znají asi jen oni tři.

Faktem ale je, že jakmile se v průběhu večera k Sámerovi jeho čarokrásná přiblížila, odvracel oči, v kterých bylo jasně čitelné něco, čemu se možná říká žárlivost?!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47