Lucie Vondráčková způsobila kolaps!

 Celebrity 
07. února 2015 05:05 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Lucie Vondráčková si na nezájem fanoušků rozhodně stěžovat nemůže! archiv L. Vondráčkové
Zpěvačka Lucie Vondráčková, která prožívá jedno z nejšťastnějších období svého života, protože se těší na své druhé miminko, způsobila kolaps! Tohle totiž dlouho žádný pražský obchoďák nezažil. Stovky lidí při její autogramiádě doslova zastavily provoz v samotném středu nákupní zóny.

Neskutečná a nekončící fronta malých, velkých, mladých, starých, kteří chtěli podpis, společnou fotku od své ikony. Tak vypadala v pátek odpoledne situace v obchodním centru na Pankráci. Z původní zamýšlené hodinky se o hodinu a půl akce protáhla.

"Zažili jsme tu ledasco, ale tohle je masakr. A Lucka vypadá skvěle, je vidět, že ji lidi milují," svěřila se VIP Story.cz jedna z prodavaček z obchoďáku, která měla obrovský dav fanoušků doslova před nosem.

Zpěvačka, přesto, že měla za sebou perný den plný rozhovorů a dokonce návštěvu stacionáře Klokánek, a další dny před tím nevypadaly o moc jinak, byla v dobré náladě, vtipkovala a na všechny byla milá.

Od perníkáře z Pardubic a svého fanklubu dostala darem obrovskou perníkovou desku, od příznivců mnoho květin, dárků a byla neustále středem zájmu fotografů i obdivovatelů.

Během víkendu se Lucka Vondráčková vrací zpět do Kanady za manželem Tomášem Plekancem a synem Matyášem. Tam také za zhruba tři měsíce porodí druhé dítě. Už teď se na něj celá rodina moc těší.

Pro zpěvačku a také herečku, která hraje taky v třetím a posledním pokračování komedie Babovřesky, to byla na delší dobu poslední náročná a namáhavá akce, kterou před porodem absolvovala. Nyní si naordinuje klid a pohodu.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve