ŠOK! Leoš Mareš zmizel! Co se stalo?

 Celebrity 
06. února 2015 04:30 / redakce
  0
📷
6 fotografií v galerii
Leoš Mareš zmizel a nikdo neví kam! M1 Lounge
Moderátor Leoš Mareš zmizel! Takový šok prožili ve čtvrtek večer návštěvníci vyhlášeného a po rekonstrukci znovu otevřeného pražského klubu M1 Lounge. Konala se zde re-opening párty a zatímco se ostatní bavili, po Leošovi se prostě slehla zem!

Přišel, zdržel se asi deset minut a zmizel jak pára nad hrncem!

„Fotil se, pak se bavil s Agátou Hanychovou. Najednou mu někdo zavolal na mobil, šel ven. Přijelo záhadné černé auto a on zmizel. Kam? To nikdo neví. Říkal, že se vrátí, ale vypadal trochu vyděšeně,“ svěřil se návštěvník klubu, který byl v šoku z toho, jak rychle se Mareš zdekoval.

Že by rande? Nebo pracovní schůzka? Zatímco jeho bývalka, modelka Petra Faltýnová odletěla za oceán, přitom měla údajně do klubu přijít s ním, on zůstal v Česku. Původně si vyrazil se bavit, ale dlouho mu to nevydrželo.

„Asi loví v jiných vodách. Do toho telefonu zněl tajemně,“ svěřil se svědek stojící opodál.

Když Mareš přestal přítomným chybět, uvrhli pozornost na přítomné celebrity, hlavně na Agátu Hanychovou, Kateřinu Kristelovou i novomanželku Ornelu Štikovou nebo Sámera Issu a jeho doprovod, Jaro Smejkala, nebo Petra Vojnara...

Hanychová s Kristelovou a Štikovou se část večera bavily tím, že si pořizovaly selfíčka na mobil. Sámer Issa se tulil ke své údajné partnerce a třeba zpěvák, který nedávno přiznal svůj coming out, se bavil s každým.

Alkohol tekl proudem, sexy tanečnice byly všude a majitel vyhlášeného klubu M1 Jonathan David Bass všechny šokoval. Předvedl své magické číslo a mnozí se až na místě dozvěděli, že nenápadný Američan je vlastně v USA proslavený kouzelník. Že by za rychlým zmizením Leoše Mareše stál on, je vyloučeno, stojí za ním zřejmě někdo, kdo nahradil odstěhovanou vší Faltýnovou.

Už na 14. února se v klubu v Masné ulici chystá velká Valentýnská párty. Na tu se chystá i řada celebrit. Kdo ví, třeba se tam Mareš ukáže a pozná svou další velkou životní lásku. A koho ze slavných si na Valentýna do klubu M1 přijdete ulovit vy?
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve