První SEX blonďaté zpěvačky: Nechápala jsem, jak se tohle může někomu líbit!

 Celebrity 
30. ledna 2015 13:00 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Martina Pártlová se nikdy nechce vdávat Profimedia
Na první sexuální zkušenost se zapomenout nedá, ale málokdo může tvrdit, že to bylo krásné a dokonalé. Většinou je první sex jen jedno velké zklamání. Pro Martinu Pártlovou dokonce natolik, že měla trauma ještě rok a půl poté!

„Úplně za prd to nestálo, protože to bylo s člověkem, kterého jsem měla ráda a on měl rád mě. Nemohla jsem ještě dlouho potom uvěřit, že se tohle může někomu líbit,” prozradila vipstory.cz Pártlová na křtu erotické knížky, jejíž povídky jsou prý ještě drsnější než dokola omílaných 50 odstínů šedi.

V kolika letech svůj první sex měla, to svěřit nechtěla. „Bylo to strašně brzo, ale ne zase úplně na základce!,” dodala zpěvačka, která postupem času místo na sex zanevřela rovnou na vztahy.

„Myslím si, že jsem ideální milenka. Manželka asi nikdy nebudu, protože se nechci vdávat. Svatební den bych ráda klidně i zažila, ale přijde mi to zbytečné, když se za čtyři roky budu rozvádět,” řekla cynicky Martina. „Všichni okolo mě jsou rozvedení. Věřím akorát vztahu mých rodičů, ten je asi první a poslední, který vydržel 40 let.”
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve