Bílá se blejskla novým telefonem! No a takhle to dopadlo!

 Celebrity 
28. ledna 2015 19:59 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Zpěvačka Lucie Bílá ukázala asi víc, než chtěla.... že by ji zradil nový telefon? facebook
Zpěvačka Lucie Bílá (48) není zrovna příznivcem techniky a vymožeností, ale když už se do něčeho pustí, stojí to za to. Jak světu na svém facebookovém profilu předvedla, pořídila si jak nový telefon, tak i novou selfie. A takhle to dopadlo.

Sedmnáctinásobná Zlatá slavice při focení promo fotek pro svá vystoupení i pro média, využila pauzy a udělala si telefonem fotečku.

„Ahoj! Jsem na focení a udělala jsem si selfíčko. Lucka,“ vzkázala fanouškům a během dvou hodin vidělo tenhle záběr, kde je snad vidět víc, než by bylo nutno, přes 13 000 lidí.

Na záběru foceném zblízka a mobilem bohužel pro Lucii, která si jinak hlídá každý záběr, který vyjde od ní ven, vynikne silná vrstva makeupu i nesouměrnost v očích, zřejmě způsobenou neupraveným líčením. Co ale zaujme jistě každého pozorovatele, je poprsí nadmutné tak, že šaty, které na sobě zpěvačka má, hrozí že každou chvíli prasknou!

Bílou čeká pracovně velmi pestrý rok. Než vyjede na tour se skupinou Arakain, zazpívá ještě na třech koncertech v pražské Hybernii s bratry Nedvědy. Koncerty jsou beznadějně vyprodány. Mezitím připravuje desku a celou řadu dalších vystoupení.

V příštím roce pak Bílá oslaví životní jubileum a hodlá to pořádně oslavit. Například dvěma obřími koncerty v Česku i na Slovensku.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008