Vychovává cvičitelka Kynychová nové hvězdy muzikálů?

 Celebrity 
27. ledna 2015 14:00 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Hanka Kynychová s dětmi z dětského domova v Tišnově, které si mohly i s Romanem Vojtkem a Monikou Absolonovou zahrát zahrát v muzikálu Antoinetta archiv H. Kynychové
Cvičitelka Hanka Kynychová se už řadu let věnuje nejen údržbě vlastního těla a neučí jen klienty, kteří si zaplatí, jak správně cvičit a hýbat se. Ale věnuje se i dětem z dětských domovů. Kromě velkých benefičních akcí Hejbejte se a zpívejte, se jí daří možná i vychovávat nové divadelní a muzikálové hvězdy.

Právě díky Kynychové a jejímu týmu se podařilo, aby některé děti z dětského domova v Tišnově stály na prknech, která znamenají svět. Právě tihle adepti vyhráli v jedné z disciplín a mohli si zahrát v muzikálu Antoinetta-královna Francie s Monikou Absolonovou a dalšími.

„Děti z Tišnova vyhrály tuhle soutěž už po páté a za sebou tak v Hybernii mají třeba muzikály Děti ráje, Noc na Karlštejně, Kapka medu pro Verunku. Trochu se nám zdá, že tu vychováváme novou generaci muzikálových hvězd,“ řekla s úsměvem Kynychová.

Po vystoupení se děti vyfotily s Monikou Absolonovou přímo v kostýmech a velkou pochvalu za výkon dostaly kromě ní i od muzikálového barda Romana Vojtka a od dalších členů ansámblu.

Diváky v sále tvořilo další osazenstvo z dětských domovů z Lipové u Šluknova, ze Staňkova, Humpolce a Ústí nad Labem – Severní Terasy, které se v rámci 8. ročníku Hejbejte se a zpívejte, umístily na medailových pozicích.

Tým kolem Kynychové se dětem věnuje opravdu naplno. Jak její manažerka Katka, tak i kolegové z jejího fitness centra Martin, Igor, Jirka i další, věnují dětem z domovů maximum svého času a úsilí. A jak se ukazuje, má to efekt. Děti mnohdy na různých akcí předčí i vystoupení už zkušených hudebních či hereckých hvězd!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47