Vdova po Matuškovi si užívá se slavným malířem na Floridě a čeká, kdo se jí nastěhuje do baráku!

 Celebrity 
23. ledna 2015 17:55 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Olga Matušková s mnohaletým kamarádem, malířem Kristianem Kodetem, který s manželkou tráví už několikátou zimu na Floridě archiv K. Kodeta
Vdova po Waldemaru Matuškovi Olga Matušková si na Floridě, kde žije, užívá se slavným malířem a letitým kamarádem Kristianem Kodetem tamního letního počasí a pohody. Společně se synem Waldemarem Matuškou mladším a umělcovo ženou, tráví pohromadě poměrně hodně času.

Mají domy vedle sebe, jsou letití přátelé a nejprodávanější český malíř současnosti se spolu se slavným zpěvákem znal od svých šestnácti let.

„Na Waldu nejde zapomenout, ten je prostě pořád s námi. Jsme s mou paní Janou rádi, že jsme dům vedle Matuškových koupili, a že můžeme zimu v Čechách přečkat na slunné Floridě. Je tu skoro pořád třicet stupňů, koupeme se v moři, na stromech kolem nás ovoce, milí a usměvaví lidé. Prostě úžasné,“ svěřil se Kristian Kodet.

Ten na Floridě nezahálí a kromě večerních setkání s vdovou Matušky a jeho synem, tráví čas ve svém ateliéru, kde maluje. Čeká ho jak výstava v USA, ještě před jeho odletem zpět do Čech, tak i pak doma.

Olga Matušková je zase v očekávání na výherce soutěže, kterou sama vyhlásila v souvislosti s nedávným vydáním své knížky o Waldovi. Kromě desetidenního pobytu v domě Matuškových, bude se moct výherce zúčastnit se i společného výletu a také navštíví Kodetův ateliér.

Kristian Kodet, bratr slavného herce Jiřího, se s manželkou z Floridy zpět vrátí začátkem dubna, prý, až v Čechách začne opravdové jaro.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008