Petr Kolář si všechny znepřátelil. Pytlíček s moučkovým cukrem se mu krutě vymstil!

 Celebrity 
22. ledna 2015 06:51 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Kolářovi vynadala nejen přítelkyně... Profimedia
Zpěvák Petr Kolář by se teď nejradši vymazal z povrchu zemského! Na after party po narozeninovém koncertu Milana Drobného se zřídil do němoty, svalil se ze schodů, na něj upadla jiná stejně zřízená žena a v ruce celou dobu svíral pytlíček, ve kterém byl zřejmě ”moučkový cukr”. Pohotoví paparazzi si to nenechali ujít a Petra vyfotili.

Co teď hudebníkovi zbývá, když má z ostudy kabát a navždy se zapíše do bulvární síně slávy? Jelikož Kolář neví jak se z toho vykroutit, nejprve tvrdil, že ani v nejmenším netuší, jak se mu ty drogy dostaly do ruky a poté přidal navrch historku, že užívání návykových látek u českých zpěváků je naprosto přirozená věc.

Jenže to se samozřejmě těm slušným nebo těm co to na ně ještě neprasklo nelíbí, a tak Petrovi vzkazují, že tohle přehnal! Kolář si teď asi ještě chvilku nikde neškrtne. Ani jako host, ani jako účinkující.

Pořadatelé akcí si nemohou dovolit, aby se takové scénáře opakovaly, i když médiím se to líbí víc, než že někdo udělal dobrý skutek a čtenářům jakbysmet. Kromě pořadatelů a kolegů si zpěvák znepřátelil také skalní fanynky, které nevěřily, že by jejich Péťa mohl mít tak odpornou vadu na duši.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod