Slováček je osamocený! Opustili ho sousedé i rodina…

 Celebrity 
14. ledna 2015 09:51 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Felix Slováček se cítí osamocený. Facebook
Celý život bavil společnost dobře a rád, poslední dobou je ale čím dál více sám. Přátelé, s nimiž na své chalupě Felix Slováček (71) každoročně bujaře oslavoval příchod nového roku, jsou ti tam a zatímco zbytek jeho rodiny tráví večery v divadle, on sedí doma v teplých ponožkách a sám!

„Každoročně jsme trávili Silvestra se známými na chalupě. Ale protože kamarádi už odlétají do teplých krajů, tak jsme tady zůstali sami, a to se nám nechce. I když je tu v zimě krásně, nejlepší zimní aktivita je dívat se z tepla u krbu ven, jak to tady zapadá a jak je bílo a ticho,“ přiznává se smutkem Slováček.

„V minulém roce jsem toho měl strašně moc. Vznikal muzikál Ledová královna a já se jako koproducent snažil shánět prostředky. To není tak jednoduché, pořád jsem chodil na nějaké schůzky, obědy, večeře. A díky tomu jsem přibral,“ říká s nespokojeným pohledem na svůj břich hudebník.

„V muzikálu nehraji, protože když hraje Dáda, Anička i Felix, já mám klid, absolutní pohodu. A nemusím nic dělat. Ale protože odpočívat moc neumím, v příštím muzikálu chci roli, i kdybych si ji měl sám napsat!,“ dupnul si v reportáži TV Barrandov Slováček, který se nerad lituje, nicméně zde mu to přišlo dokonce i na místě. Felix Slováček se cítí osamocený. Manželka i obě děti tráví veškerý čas v divadle.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008