Zlaté Glóby: Nejhorší róby večera. Tímto se na plesovou sezonu rozhodně neinspirujte!

 Celebrity 
13. ledna 2015 06:01 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Zlaté glóby hýřily barvami i nevkusem Profimedia
Předávání Oscarů již také klepe na dveře, ale na řadě jsou Zlaté glóby. Ať už očekáváte sošku nebo ne, vyplatí se promyslet rafinovanou večerní róbu, v níž se blýsknete na červeném koberci. Letos nechyběly hluboké výstřihy a vysoké rozparky. Dámy byly odvážné i co se barev týče.

Jinou róbu však měla zvolit třeba Lana Del Rey. Podle zahraničních webů byla pomyslně oceněna jako nejhůře oblečená dáma galavečera. V azurových šatech vypadala jako mořská víla. Jejich zpracování jí navíc bohužel přidalo pár kil.

Outfit ani trochu nevychytala Keira Knightley. Je to motýlí pytel nebo šaty? Kdo ví. Uznáváme, těhotenské bříško to schovalo dokonale, ale určitě to jde i více přitažlivě. Dáme Keiře ještě šanci jako prvorodičce, třeba se s novým stylem oblékání během devíti měsíců více sžije.

Americká herečka Laura Prepon byla pro změnu nařčena, že vypadá, jako kdyby se oblékla do ochlupení. Tak krutí nebudeme, ale působí to na nás trochu jako Morticia Addams, která nemá zrovna svůj den.

Melissa McCarthy? K tomu snad ani nemáme co komentovat. S kily navíc si to chce příště pohrát trochu jinak. Obrovská mašle na už tak mocném hrudníku v růžové košili róbu dodělala. Melissa připomíná boubelatý dárek.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve