Nechutné! Zneužité oběti známého herce začínají prozrazovat detaily...

 Celebrity 
12. ledna 2015 03:42 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Bill Cosby má na krku další problém Shutterstock
Problémy amerického herce Billa Cosbyho zřejmě zdaleka nekončí. Byť byl Cosby v prosinci minulého roku zproštěn viny v případě sexuálního obtěžování z roku 1974, dalších 23 žen na něj podalo žalobu za obdobný čin. Některé z údajných obětí se dokonce rozhodly zveřejnit detaily zneužití.

Cosbyho právník považuje obvinění za absurdní s tím, že je velmi prapodivné, že tolik žen by tak dlouhé roky mlčelo. Nyní se ovšem tři ze zneužitých žen rozhodly svůj příběh vyprávět přímo CNN a jejich příběhy jsou navlas stejné.

Svůj příběh vypověděla Linda Joy Tratzová. Ta byla servírkou a s Cosbym se potkala ve svých 18 nebo 19 letech. Na přesný věk si nevzpomíná. Cosby ji měl v luxusním autě zavézt na pláž, kde jí nabízel pilulky, a pak se na ni pokusil “vlézt“. Právník Cosbyho poukazuje na minulost údajné oběti. Tratzová byla kvůli drogám a podvodům za mřížemi.

Druhou obětí měla být exmodelka Therese Seringneseová, která se s hercem potkala v Las Vegas při společném vystoupení. Její výpověď zní: „ Cítila jsem se zdrogovaná. Byla jsem ohnutá a on byl za mnou a měl se mnou sex. Pamatuji si to, protože to bylo hnusné.“

Další údajná oběť, která prozradila detaily zneužívání, je Tamara Greenová. S Cosbym ji seznámil společný známý a potkali se na obědě. Na něm jí měl dát Cosby léky, o kterých prohlašoval, že je to medicína. Po jejich pozření začala pociťovat slabost, závratě a mdloby. Pak ji herec odvedl do svého bytu, kde z ní serval šaty. Na stolečku po svém odchodu zanechal 200 dolarů.

Jak je vidět, některým ženám se překvapivě vrací paměť a to v přímé úměře tomu, jaké dosáhl Cosby věhlasnosti a tím samozřejmě i vydělaných peněz.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve