Proč se Jan Saudek oženil, když se milenek odmítá vzdát? Pravý důvod vás překvapí!

 Celebrity 
08. ledna 2015 12:32 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Rodinka Jana Saudka, ta aktuální Profimedia
Během sledování snímku Fotograf, který je volně inspirován životem Jana Saudka, nás několikrát napadlo, jak je vůbec možné, že se tento bohém kdy svolil k tomu, že se zaváže svátosti manželské.

Své současné manželce to sliboval devět let, za tu dobu s ní zplodil dvě děti a nakonec do toho opravdu praštil. „Pořád jsem to dámě, se kterou jsem deset let, sliboval. A potom mě vykradli a všechno zmizelo. Zbraně, peníze, cennosti. Ale zůstaly tam dva snubní prstýnky v krabičce, které tam ležely už asi čtyři roky. Řekl jsem si, že tohle je znamení, abych to udělal,” prozradil vipstory.cz nevázaný Saudek.

Svatba se konala v Číně. „Jedna televize mi nabídla, že když si to budou moci natočit, dají mi velmi slušné peníze. Ale tohle jsem nechtěl. Proto jsem odjel do Šanghaje a ženil se někde v cizině,” vysvětlil fotograf, proč se sňatek nekonal zrovna u nás.

Nečekejte však, že jedna dekáda vztahu znamená, že se Jenda vzdal svých ostatních přítelkyň. Milenky má dál a manželka Pavlína Hodková, s níž se mu již brzy narodí třetí dítě, mu je toleruje.

„Všechny mé svatby byly hezké, ale tahle byla opravdu nejhezčí, protože byla z lásky. Já jsem dámu miloval a dodnes mám takové záchvaty, že jsem do ní zamilován. Já vím, že to naštve ostatní moje přítelkyně, ale nikdy za celých deset let mi nezpůsobila nějaké hoře nebo mě nezradila. A to je hodně. Kéž by to tak ještě pár let vydrželo,” dodal Jan Saudek, který už se rozhodně nijak nezmění.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod