Jan Saudek bokem vzkázal, co si myslí o své bývalé: Nazval ji sviní!

 Celebrity 
07. ledna 2015 15:22 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Karel Roden a Máša Málková v hlavní roli Archiv České televize
Umělec Jan Saudek je za každých okolností svůj a nejinak tomu bylo i na předpremiérové projekci snímku Fotograf, který je volně inspirován životem tohoto věhlasného tvůrce.

Film se odehrával v bouřlivé etapě života Saudka. „Chtěl jsem to omezit na posledních dvacet nebo třicet let, který mi připadají nejdramatičtější. Do té doby to bylo fádní, nic se nedělo a potom to najednou začalo,” řekl vipstory.cz Jan. Nějak se nám ale po zhlédnutí snímku Ireny Pavláskové nechce věřit, že by jeho život kdy mohl být fádní.

Hlavní role připadla Karlu Rodenovi a Máše Málkové, jenž ztvárnila jednu z nejmenovaných umělcových ex, která mu však zamotala život natolik, že jste měli během dvouhodinové stopáže chuť zakroutit té mrše krkem! Myslíme však, že co poté zmínil Saudek na tiskové konferenci na dotaz, zda má dotyčná ponětí o směru jakým se film ubíral, mluví za vše a dostatečně výstižně.

„Žádnou Sáru neznám. Já jsem znal kdysi nějakou Šárku Směšnou. Ale je pravda, že lidi se můžou jmenovat jinak. Třeba Adolf Hitler. Ale my se o jména nezajímáme. My točíme film o fotografovi a jeho družkách. Já jsem původně chtěl, aby jeho název byl: Starý prase a mladá svině, ale to paní režisérka odmítla,” dodal umělec.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?