EXEKUCE! Skončí Bára Štěpánová na ulici?! Její dům jde do dražby.

 Celebrity 
05. ledna 2015 18:20 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Takhle nějak se asi teď tváří Bára Štěpánová, kdy jí hrozí, že přijde o střechu nad hlavou.  / inStory.cz
Herečka, moderátorka Bára Štěpánová, která v seriálu Ordinace v růžové zahradě hraje energickou vrchní sestru Babetu Trefnou, nemá rozhodně na růžích ustláno! Už podruhé během posledních tří let hrozí, že skončí na ulici! Dům, který má se svým manželem Miroslavem Barabášem na Kladensku, je znovu v exekuci! Teď to herečka i její milý mají opravdu nahnuté!

Problémy má Štěpánová, která patří k nejlépe vydělávajícím díky roli v populárním seriálu, kvůli svému manželovi. Toho do exekuce dostalo podnikání. Podle některých neoficiálních informací měl dlužit Barabáš jedné z firem. Od té si měl půjčit stovky tisíc korun, které však nezaplatil. Vše se zdálo být zažehnáno v září 2012, kdy měl dluh uhradit. Teď se ale situace opakuje. Dům, který je napsaný na hereččina manžela, tak půjde s největší pravděpodobností do dražby!

Luxusní dům v hodnotě patnácti milionů korun ve středočeské obci Zákolany prošel kompletní rekonstrukcí nejméně za deset milionů. Jen provoz měsíčně přijde na deset až patnáct tisíc korun. Na domě navíc vázne úvar a herečka ze svých honorářů splácí desítky tisíc měsíčně. Jak se zdá, zbytečně. Podle výpisu s katastru nemovitostí byl už vydán exekuční příkaz k prodeji nemovitosti. Uvedeno je, že byla zahájena exekuce na Miroslava Barabáše, a protože je vše pravomocné, byl zde zapsán zákaz „zcizení nebo zatížení“ nemovitosti a kromě zástavního práva smluvního (úvěr), zde bylo dáno zástavní právo exekutorské.

„Bára je poslední rok a půl taková divná. S nikým se po natáčení moc nebaví, je pořád taková zasmušilá. Prý má velké starosti,“ svěřila se kolegyně ze seriálu.

Osud jedné z nejznámějších českých hereček je tak v rukách exekutorů, kteří, jak se zdá, se s ničím párat nebudou. Ani Štěpánová, ani její manžel se k situaci vyjadřovat nechtějí. Mlčí a odmítají cokoli sdělovat.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008