Z toho se vám zatočí hlava! Sexy těla, rajcovní korzety, diamantové šperky i originální modely. Takový byl Top Secret 2013.

 Celebrity 
01. září 2013 12:37 / redakce
  0
📷
10 fotografií v galerii
Bylo se na co dívat! Foto: Facebook
Módní událost roku, akce Top Secret 2013 je úspěšně za námi. Exkluzivní česká přehlídka luxusního spodního prádla na sebe strhla pozornost jak mužů, tak i žen a všichni jedním dechem sledovali perfektní postavy andílků a jejich dokonalých modelů.

Kongresový sál byl zaplněn do posledního místečka a nedočkaví diváci se mohli těšit na 80 exkluzivních modelů. Svůdné krajky, odvážné korzety, extravagantní modely i rajcovní oblečky inspirované rychlými auty či ženskými profesemi. To vše bylo k vidění během večera.

Celou show zahájila nositelka zlatého slavíka Ewa Farná, která v kontrastu s ultra štíhlými modelkami nechala ještě více vyniknout svá kila navíc.

Hvězdou celé show byla krásná Miss České republiky Aneta Vignerová, která předvedla své božské křivky. Mezi další modelky patřily například Tereza Chlebovská, Veronika Chmelířová nebo Denisa Domanská, která není jen neskutečně krásná ale zároveň i chytrá, což dokazuje svým studiem 3. lékařské fakulty Univerzity Karlovy.

Některé modely z luxusní a odvážné kolekce byly navíc doplněny o diamantové šperky poskytnuté firmou Cabrha Diamonds.

Přestože ani nejprestižnější módní událost se neobešla bez několika pádů, opět se prokázalo umění modelek se ve vteřině zvednout a nenechat na sobě znát jediné rozhození.

Podívejte se sami na fotografie z přehlídky a kochejte se vypracovanými těly a spodním prádlem plné barev a smyslnosti!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008