Erbová si postěžovala na manžela. Řepka se chová jako macho a ona doma všechno oddře!

 Celebrity 
08. prosince 2014 08:30 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Celá rodina leží modelce na bedrech Profimedia
Modelka Vlaďka Erbová se po Vánocích chystá kvůli zdravotním problémům se štítnou žlázou na nějaký čas do nemocnice. Celá domácnost tak zůstane na starosti Řepkovi a z toho má modelka trochu strach. Tomášovi bude v době její nepřítomnosti pomáhat její matka.

„Netuším jak to bylo v jeho předchozí rodině, ale můj manžel bere jako samozřejmost, že se žena má postarat o chod domácnosti. On je takový mačo a skáčeme kolem něj já, mamka nebo Viktorka. Když udělám kotel jídla, Tomáš si z toho dá jednu porci a už se toho víc nedotkne. Je to takový chlap, který si ani nedá jídlo do mikrovlnky. Musí tam být žena, který mu to ohřeje,” prozradila Vlaďka během pečení perníčku, kde si holky taky trochu "přihnuly". Akci totiž zorganizovala značka Bubbleology, která nabízí jako vánoční novinku čaje právě s příchutí perníku.

Občas to pro ni musí být časově náročné. „Tatínek nepřiloží ruku k dílu. Udělá třeba snídani nebo uvaří čaj. Času má hodně. Přemýšlí, relaxuje, často chodí na ryby a když není na rybách, tak si doma hraje s Markusem. Tomu se věnuje hodně a je pozorný,” dodala modelka na Řepkovu obranu, ale není pochyb o tom, že by se mohl snažit o něco víc. Obzvlášť, když je teď Erbová vlastně tak trochu ještě živitelkou rodiny.

„Nějak plácáme rozpočet společně dohromady, ale je pravda, že jsme museli výdaje trochu vykrátit. Ale nemáme si na co stěžovat, to nejdůležitější máme.”
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008