Lucie Vondráčková si vyfotila bříško a okomentovala své údajné těhotenství!

 Celebrity 
08. prosince 2014 11:16 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Čeká Lucka druhého potomka? Facebook
Je těhotná nebo ne? Pokud jsou informace médií pravdivé a někdo si je jen tak nevycucal z prstu, tak se Lucie Vondráčková musela při focení svých posledních snímků hodně snažit. Zpěvačka dělá co může, aby své druhé údajné těhotenství vyvrátila a na důkaz si vyfotila břicho.

„Hezký ledový den všem. Máme tu dnes minus 15, ale musela jsem jít ven a nafotit pár ”jarních” fotek, protože můj oblíbený svetr vzbuzuje všelijaké konspirační teorie. Ta ”obstarožní” sukně jsou ve skutečnosti skvělé taneční kalhoty. Dávejte na sebe v té hrozné době ledové pozor a pusťte si náš vánoční duet s Karlem. V něm jsou totiž Vánoce přesně takové, jaké mají být. Bez ledovek a zbytečných titulních stran. Vaše Lucie,” zní poslední prohlášení Vondráčkové, které však stále definitivně nepotvrdilo ani nevyvrátilo, zda je v očekávání.

A jasným důkazem nejsou ani fotografie, na nichž je Lucka zepředu. Za prvé klidně mohou být starší, protože podle přírody okolo a s foto filtry nepoznáte, zda jsou půl roku staré a nebo tři dny.

Co se bříška týče, které by v přibližně sedmém měsíci už určitě měla, jsme se už mnohokrát přesvědčili, že se zepředu schovat dá. Třeba na Lucii Šoralové, která porodila Ondřeji Soukupovi na podzim další dítě, nebylo zepředu poznat vůbec nic ani v osmém měsíci.

Ta Lucie nás ale pěkně napíná...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod