Smutek Lucie Bílé: Před pár dny jí odešla nenahraditelná osoba a teď oplakává maminku...

 Celebrity 
01. prosince 2014 09:14 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Lucie Bílá smutní kvůli mamince Archiv zpěvačky
V jedné záležitosti si už Lucie Bílá může zhluboka oddechnout. Iveta Bartošová jí letošního Slavíka nevyfoukla a jí se proto doma na poličce leskne další pěkná soška. Mezi teplými a vřelými úsměvy jí však přesto celý večer tížil velký kámen u srdce.

Maminka slavné pěnice na tom není dobře a tentokrát jsou prognózy ještě skeptičtější a sama Bílá médiím potvrzuje, že to je velmi špatné. Podle Super se prý Hana Zaňáková z nemocnice domů už nikdy nevrátí. Letošní blížící se Vánoce se tak ponesou u ní doma ve velmi chladném a smutném duchu. Zdravotní stav její nejbližší jí vhání slzy do očí, během sobotního galavečera trávila co nejdelší dobu v zákulisí.

Přitom teprve ještě před pár dny napsala na zeď sociální sítě, že někteří lidé jsou pro ni nenahraditelní a přiložila k tomu fotografii nedávno zesnulého Petra Hapky. Takový je bohužel život a smrt si teď zřejmě vybrala kroužit kolem Bílé.

Jinak se na letošním předávání cen Slavíku nestalo nic moc neobvyklého. Karel Gott získal svoji již 39. sošku a tentokrát to prý opravdu nečekal (jako vždy) a Lucie Bílá jich má nyní doma 17.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve