Co se dá dělat, Alice Bendová pořád hraje mrchy! Ale jinak má srdce na pravém místě.

 Celebrity 
29. listopadu 2014 14:51 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Celebrity rozsvítily Vltavu stanice Minimax
Jedna z hlavních hrdinek seriálu Svatby v Benátkách Alice Bendová sice hraje zase tak trochu mrchu, ale ve skutečnosti má srdce ze zlata. Přesvědčili se o tom všichni, kteří během dobročinné akce potkali herečku ve stánku jako prodavačku.

Zakoupit si návštěvníci mohli vodní lampiony přání, které byly následně puštěny na Vltavu. „Když si můžu vybrat mezi prací, raději vždy volím různé charitativní akce, jako je například tato,” říká Bendová o akci Řeka přání, která pomohla dětem bez rodinného zázemí.

Děti z dětských domovů sní většinou o láskyplném domovu. Alice měla to štěstí, že vyrůstala v plnohodnotné rodině, takže měla jiná přání. „Pamatuji si, že jsem chtěla být barmankou a to jsem si jednou i doopravdy vyzkoušela,” prozradila herečka, která s sebou výjimečně vzala i dceru Aličku. Tu mají lidé možnost vidět jen zřídka. Alice nepatří mezi herečky, které by děti braly na každou party místo módního doplňku.

Své blízké si přizval na pomoc rovněž kouzelník Pavel Kožíšek, který spolu s Bendovou pomáhal ve stánku prodávat. Společnost mu dělala manželka a jejich dva synové.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve