Padesátnice Heidi Janků se toho nebojí. Bez okolků ve svém věku vyvalila nahé kejtičky i zadeček!

 Celebrity 
27. listopadu 2014 06:37 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Heidi Janků není stydlivka Endala
Že zpěvačka Heidi Janků není žádná stydlivka, o tom nás pravidelně přesvědčuje v erotickém pořadu, který moderuje. Sice oslavila letos už dvaapadesáté narozeniny, ale elán a postavu by jí mohla závidět kdejaká žena o generaci mladší.

Heidi má minimum vrásek a celulitida se jí vyhnula obloukem. „Je pravda, že s ní jsem nikdy zásadní problém neměla. A to necvičím. Vůbec. Když už mám pocit, že se trošku něco povoluje, zajdu na mojí oblíbenou kliniku v centru Prahy a tam s tím pěkně zatočím pomocí speciálního přístroje,” vysvětluje Heidi, a proto jí vůbec nevadilo, že se přede všemi producíruje úplně nahá, oděná jenom do malých černých kalhotek! Ale když se neudržuje pohybem, musí v tom asi věžet aspoň zdravý sexuální apetit...?

Mnohé její kolegyně už podstoupily plastickou operaci. Na té prý zpěvačka nikdy nebyla. Přiznává sice, že jednou si pomohla od vrásek výplní, ale víckrát již na takovém zákroku nebyla. „Jsem pro neinvazivní metody. Proto chodím na vyhlazení vrásek v obličeji a dekoltu, s nimiž mi ženy hodně bojujeme, takovým přístrojem. Nebolí to, naopak u toho ještě usnu a probudím se o deset let mladší,” dodala s úsměvem čiperná moderátorka.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47