Martina Dejdara už nikde nechtějí. Má na krku soudy a exekuce!

 Celebrity 
23. listopadu 2014 09:11 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Život má v troskách... Profimedia
Být hercem není žádný med. Samozřejmě pokud nejste třeba takový Brad Pitt, který kudy chodí, tudy vydělává. Tady v Čechách platí spíš to, že pokud nemáte pravidelný přísun dobrých rolí, asi vám zkrátka nezbude, než si jednoho dne sednout za pokladnu do supermarketu.

Martin Dejdar s tím má bohaté zkušenosti. Dostal hlavní roli v připravovaném muzikálu, který budou provázet hity Václava Neckáře. A jako na potvoru bude nezaměstnaný herec. „Ta role je napsaná přesně podle mě, takže i proto jsem to vzal, protože je mi to blízké. Vím, že tohle určitě zvládnu z vlastních zkušenosti,” prozradil vipstory.cz herec a taktně tím naznačil, že mnohdy měl hluboko do kapsy. „Ono se říká, že herci jsou jedni z nejtrpělivějších lidí. Pořád čekají,” dodal.

Pak máte na výběr dvě věci, buďto čekáte nebo si něco vymyslíte a začnete dělat něco sám. „Ta profese není tak skvělá, jak si lidi myslí. V dobrém případě ještě můžete v dramatickém útvaru něco zdědit, což se mně samozřejmě stát nemůže,” konstatoval Dejdar smířeně.

V muzikálu Mýdlový princ, který má premiéru v březnu příštího roku, čeká Martina Dejdara snad každý možný neduh. Od nezaměstnanosti až po upomínky, soudní obsílky a také exekuce. Život má doslova v troskách. Jak to s ním ale dopadne, se musíte přesvědčit sami v divadle.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008