Ornella Štiková nepotřebuje domácího mazlíčka. Udělala si ”pudlíka” z vlastního syna!

 Celebrity 
17. listopadu 2014 14:16 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Ornella vzala Quentina na jeho první akci Bubbleology
Než ze syna Ornelly Štikové vyroste velký samostatný kluk, bude to ještě chvíli trvat, ale už teď své rodiče nezapře! Brzy manželka Josefa Kokty vzala Quentina, který už je ve svém roce a půl vysoký jako děti ve školce, na jeho první společenskou akci.

V obchodu s oblečením pobíhal mezi lidmi naprosto suverénně. „Jsem ráda, že se nebojí lidí, je tu jako ryba ve vodě. Už jako malý, když viděl foťák, tak se hned smál. Teď už je teda trošku vážnější, začíná z něj být celý Pepa. Ale nedej bože abych mu vzala z ruky jeho oblíbený bubble tea, který miluju i já,” komentovala mladá Štiková a mezitím co se Quentin bavil ničením balónků, ona se pustila do nakupování.

„Nejvíc co jsem v obchodě utratila za jeden nákup bylo asi 200 tisíc u Diora. Přišli jsme patnáct minut před zavíračkou, ale i tak jsem si vybrala. Zní to jako hodně peněz, ale zase vám takové věci vydrží třeba padesát let a ve výsledku vás jedna kabelka na celý život vyjde stejně jako třicet, které se brzy zničí,” prozradila vipstory.cz Ornella.

Poslední dobou však raději nakupuje pro svého malého raubíře než pro sebe. „Oblečení na Quentina je zkrátka roztomilejší. Některé ženy oblékají pudlíky, já svého syna. Dokud mi nebude odmlouvat, tak si to chci užít. Počítám s tím, že jednou na mě začne kašlat,” dodala Štiková smířeně.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve