Vašek Noid Bárta zaujal u porodu strategickou pozici. Neztratil libido a odnesl si hezké zážitky.

 Celebrity 
15. listopadu 2014 14:42 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Vašek si užívá roli otce Nikola Bílková, Facebook
Neuběhne den, aby se nadšeného tatínka, kterým Václav Noid Bárta rozhodně je, někdo nezeptal, jak se on a ty jeho dvě holky doma první týdny po porodu mají. A samozřejmě jsme se ho proto museli zeptat i my!

„Je to naprostá paráda. Jestli jsem měl někdy obavy, že se něco změní, tak se to změní jedině k lepšímu. Těším se teď daleko víc domů než jsem se těšívával. Gábina to zvládá výborně, ta se opravdu narodila proto, aby se stala maminkou. Splnil se nám sen. První dva dny jsme oba plakali dojetím,” svěřil se vipstory.cz Bárta.

Zpěvák nechyběl ani u porodu své prvorozené dcery Terezky. „Je to úžasný pocit, jsem moc rád, že jsem tam byl a stříhal pupeční šňůru, protože to je zážitek, který se nedá ničím překonat a hlavně se špatně vysvětluje, to musí otec zažít,” vypráví Vašek.

Říká se ale, že když jsou muži u porodu, ztratí o ženu sexuální zájem. „Tam máte dvě strany, jste buď za postelí nebo pod postelí. Já byl za postelí, takže jsem viděl jenom dvě krásný nožičky s pletenýma ponožkama od babičky,” dodal se smíchem Noid na představení koncertní šňůry Daniela Landy, kterému bude dělat vokalistu.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod