Česká vychrtlá kráska konečně přibrala pár kilo a vypadá skvěle! Hrozilo jí, že nebude mít děti.

 Celebrity 
13. listopadu 2014 14:42 / Jitka Jahodová
  0
📷
6 fotografií v galerii
Romana Pavelková Elega.cz
Říká se, že člověk je tak mladý na kolik se cítí. Jenže co se týče profese modelky, nikoho obvykle nezajímá, že jste čiperná čtyřicátnice. To sice není případ zrzečky Romany Pavelkové, ale z rostoucího věku měla přímo hrůzu.

„Vždy jsem se obávala toho, až se věk přehoupne a bude začínat třicítkou. Už je mi ale třicet skoro rok a musím říct, že se mi neskutečně daří,” svěřila se se svými obavami čerstvě vdaná Pavelková, která se teď chystá na pohádkovou svatební cestu.

Předtím se ale pustila do několika reklamních zakázek. „Myslela jsem, že když přestanu chodit přehlídky plavek a prádla, že pro mě modeling skončí, ale mýlila jsem se. Začalo se mi dařit v reklamě. Jedna z posledních zakázek byla focení pro českou značku kabelek, se kterou spolupracuje i herečka Dana Morávková. Musím říci, že jsem na ně hrdá,” pochválila se Romana, které se zamlouvá především její váha.

Tahle rusovláska vždy patřila mezi chodící kostry, ale jelikož s partnerem do budoucna uvažují o miminku, rozhodla se s tím něco dělat. „Opravdu se mi ty fotky líbí. Už nejsem tak vychrtlá. K tomu věku to nějak patří a hlavně mi to doporučila i gynekoložka, abych neměla problémy s otěhotněním,” dodala Pavelková.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve