Zvrácené choutky slavných mužů - díl pátý: Když příliš ambiciózní matky strkají své dcery do slavných postelí.

 Celebrity 
14. listopadu 2014 07:05 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Názory na případ Romana Polanského jsou velmi protichůdné  Facebook
Jsou slavní, vážení a měli by být vzorem. Občas ale na známé a populární muže praskne něco, co jsme se snad nechtěli ani nikdy dozvědět. V pětidílném seriále se podíváme na zoubek těm největším hvězdám hollywoodského nebe a na jejich prapodivné a zvrácené choutky…

DÍL PÁTÝ
Roman Polanski


Mediálně velmi známá kauza Romana Polanského je tak možná trochu naruby. Režisér na jednom z bujných večírků, který se odehrával v domě jeho kamaráda Jacka Nicholsona, sexuálně zneužil, tehdy třináctiletou Samanthu Gaileyovou, dnes Geimerovou. Ale že to byl sex více jak dobrovolný, je jasné všem aktérům.

Začínající modelka se poznala s Polanskim již dříve, když ji fotografoval pro prestižní časopis Vogue. Sama Geimerová u soudu přiznala, že byla pozorností, tehdy již velmi známého režiséra, polichocena. Na večírek k Polanskému, ji dovezl nevlastní otec Bob a Samantina až příliš ambiciózní matka, která chtěla mít z dcery herečku, a to zřejmě za každou cenu. V domě na Mulholland Drive ji první sklenku šampaňského nabídla herečka Jacqueline Bissetová, která vypovídala, že Samanta vypadala daleko starší, než ve skutečnosti byla. Podle ní si večírek v přítomnosti hollywoodských hvězd velmi užívala. Dodnes jsou mnozí přesvědčeni, že dívka i její matka moc dobře věděli, co a proč dělají.

Za sex s nezletilou byl Polanski odsouzen, neboť americké zákony na podobný akt (byť i dobrovolný) pohlíží jako na znásilnění. Měsíc a půl strávil režisér za mřížemi a po propuštění z obavy před dalším vězněním utekl ze země. Když v roce 2002 získal za film Pianista sošku Oscara, pro ocenění si pro jistotu osobně nepřijel a Státům se vyhýbá obloukem. Z Polanského se stal štvanec a v USA je na něj dodnes vydán zatykač.

Tragédií, která Polanského postihla v roce 1969 a která se zapsala do historie kinematografie černým písmem, zítra celou sérii uzavřeme.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008