Tak proto se Simona Stašová vdávala třikrát! Aby načerpala zkušenosti?

 Celebrity 
14. listopadu 2014 16:35 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Stašová už se umí kontrolovat Profimedia
Skvělá herečka Simona Stašová se netají tím, že se jí nejednou zatoulaly boty... Možná právě tahle kapka přispěla do trojice jejich nevydařených manželství a možná v tom bylo něco jiného. Za ta léta se však zdá, že Simona se ze svých chyb poučila.

Alespoň to tvrdila na křtu charitativního kalendáře, v němž se chopila role Margaret Thatcherové. „Vládnout železnou rukou umím jenom sama nad sebou. Držím se na otěžích, vím kdo jsem, všechny koně mám ve svých rukou,” řekla vipstory.cz dcera Jiřiny Bohdalové a hned na to se přiznala, že tomu tak vždy nebylo.

„Neříkám, že jsem se nikdy nevymkla kontrole, to až teď. To chce se několikrát vymknout, aby pak člověk věděl, jak ty otěže držet, ale s tím se člověk nerodí, to jsou léta zkušeností,” prozradila na sebe Stašová.

Za roli Železné lady dostala Meryl Streep Oscara. „Říkala jsem si, když ona natočila celý film, tak by ode mě nebylo kurážný, kdybych nenafotila jednu fotku. Mám ji ráda, ona je hodně proměnlivá, nesmírně tvárná a vše dělá zevnitř a o to se snažím i já. Netvrdím, že ji kopíruji, ale možná jsem našla to její know-how. Ovšem nemá smysl mluvit o nějaké podobnosti mezi námi. Když se mi chce někdo vlichotit, tak řekne, že jsem jí podobná. Ale v té chvíli je mi jasné, že něco chce,” dodala na závěr herečka.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47