Zvrácené choutky slavných mužů - díl druhý: Za špinavosti, které na herce vyplavaly během psychoterapie, půjde nejspíš do vězení

 Celebrity 
11. listopadu 2014 08:57 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Na první pohled celkem sympatický...ale jinak dost hrůza Wikipedie
Jsou slavní, vážení a měli by být vzorem. Občas ale na známé a populární muže praskne něco, co jsme se snad nechtěli ani nikdy dozvědět. V pětidílném seriále se podíváme na zoubek těm největším hvězdám hollywoodského nebe a na jejich prapodivné a zvrácené choutky…

DÍL DRUHÝ
Stephen Collins


Americký herec si svoji oblibu získal již v sedmdesátých letech 20. století. Kariéru Stephena Collinse odstartoval snímek Všichni prezidentovi muži, ve kterém si zahrál po boku takových hvězd jako jsou Dustin Hoffman či Robert Redford.

Když začal se svojí ženou řešit manželskou krizi u psychoterapeuta, vyplaval na něj nečekaný hnus. Herec má poněkud zvláštní sexuální choutky, neboť ve své posteli preferuje až příliš mladá děvčata. Collins se pod tíhou důkazů přiznal k sexuálnímu obtěžování příbuzné své první ženy, které v té době bylo pouhých jedenáct let!

Jeho manželka Faye Grant uvedla, že má schovanou nahrávku, na které se její manžel doznal ke zneužití tří malých děvčat ve věku od jedenácti do třinácti let. Vzhledem k těmto okolnostem a k existenci nahrávky byl policií obviněn z trestného činu a není vyloučené, že si půjde sednout za mříže. Hercovo manželství i kariéra jsou v troskách.

Kam se ale hrabe na svého hereckého kolegu, jehož příběh vám nabídneme zítra!
Reklama

Mohlo by vás zajímat