Obvykle rodinu schovává. Teď udělal český zpěvák výjimku a ukázal dospívajícího syna. Brzy tatínka doroste!

 Celebrity 
06. listopadu 2014 08:36 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Poznáte komu patří tenhle syn? Original store
Ve společnosti se Martin Maxa většinou ukazuje sám. Nesmíme však zapomínat, že kromě role muzikanta musí zvládat také roli trojnásobného otce. Takže si dovolujeme podotknout, že mladý štramák na fotografiích je synem nejsvalnatějšího českého zpěváka a v patnácti letech měří už metr osmdesát!

Nejmenší Emičku nechal Martin doma, ale brzy budou mít diváci možnosti vidět ji v jeho připravovaném vánočním klipu. „Jak stárnu, dojímá mě čím dál víc věcí, včetně svátků, k čemuž rozhodně přispívá i má nejmladší dcera, kterou pochopitelně Ježíšek nenechává ani trochu chladnou. A tak jsem se rozhodl udělat vánoční klip, kde si Ema zahraje,” svěřil se Maxa a dodal, že jeho tvůrčím svodům neunikne ani syn Ivoš.

Ten ovšem ve svém věku na taťkovo video slušně řečeno ”dlabe”, ale baví ho vizuální tvorba, takže bude k ruce na place. „Na to jsme se samozřejmě museli řádně vybavit, jedeme točit za sněhem a nechceme umrznout,” vysvětluje zpěvák návštěvu obchodu.

Se zimní garderobou to ovšem nebylo jen tak. "Copak já, mě jde jen o to, aby mi bylo teplo, ale Ivoš dbá i na design, takže jsme se jeli vyfešákovat do obchodu Original store mojí kamarádky Petry, odkud každej odchází jako vystřiženej z katalogu. Ale hlavně je tady všechno v jednom stylu, takže ani módní barbar jako já nemůže při kombinování jednotlivých svršků napáchat velké škody," směje se Martin.

A jak výlet do Prahy okomentoval Maxa junior? "Táta mě docela překvapil, že našel krám, kde fakt bylo z čeho vybírat. Ale jinak je na mě Praha moc rušná, bydlet bych tady určitě nechtěl." „Mně jde jen o to, aby mi bylo teplo, ale Ivoše zajímá i design a chce být jako z katalogu. Pro mě je důležité, že je tu všechno v jednom stylu, takže ani módní barbar jako já nemůže při kombinování svršků napáchat velké škody,” smál se Martin.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47