Kylie Minogue sbalila hotelového magnáta. Ale pozor, tenhle maďarský hřebec vleze pod každou sukni!

 Celebrity 
03. listopadu 2014 07:53 / Jitka Jahodová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Najde Kylie konečně to co hledá? Facebook, Profimedia
Ukázalo se, že Kylie Minogue je a vždy bude věčná romantička. Krachuje jí jeden vztah za druhým, nejmladší už také není, a přesto zpěvačka věří, že jednoho dne třeba ještě bude mít vlastní děti.

Na druhou stranu ještě není čas na to se vzdát, obzvlášť, když se začala stýkat s urostlým elegánem Andre Balazsem, generálním ředitelem Andre Balazs Properties, která zahrnuje celé portfolio hotelů po USA a rezidencí zejména v New Yorku. To zní sice báječně, ale na druhou stranu má tenhle boháč také dvě děti s modelkou Katie Ford a je proslulý svými milostnými avantýrami od herečky Cameron Diaz, přes Sharon Stone, Renée Zellweger až po Umu Thurman.

Trochu toho štěstíčka by si ale Kylie zasloužila a možná nás ona a tento maďarský podnikatel v budoucnu ještě překvapí. On je svobodný, v tuto chvíli, ona nikoho neměla už rok a moc jim to spolu sluší.

Stejně jako pověst skvělého a okouzlujícího podnikatele je mu ale také přisuzována pověst mistra flitru. Snad na to Kylie pro samý amorův šíp nezapomene a zapojí během cukrování i trochu rozumu. Nechce přece, aby byla jen další v řadě komu Balazs zlomí srdce, a že jich už bylo...
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve