Jitko Čvančarová, vyměň stylistu! Na tohle se nikdo nechce dívat! A Švandová jakbysmet.

 Celebrity 
31. října 2014 13:43 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Tohle snad Čvančarová nemyslí vážně?! Profimedia
Ačkoliv herečka Jitka Čvančarová obvykle platí za vkusně a stylově oblečenou dámu, poslední dobou se jí moc nedaří. Jestli se rozhodla pro nového stylistu, měla by ho rozhodně co nejdřív vyhodit! Minule se od módních odborníků nechala navléknout do šatů, kvůli nimž byla jinými médii přirovnána k jitrnici (oprávněně) a tohle je ještě horší.

Na premiéru seriálu Jana Hřebejka Až po uši ji zřejmě při odchodu z domova ještě proháněly nějaké horečky či blouznění, které pochytila při své cestě do Bhútánu, jinak její model neumíme vysvětlit. K černé sukni do pasu si vzala volný top tělové barvy, což by samo o sobě tak příšerné nebylo (až na střih toho topu), ale nějakou záhadou jí přišlo fajn, když si pod něj oblékne černou podprsenku.

Možná kdysi dávno to jistá skupina žen považovala za sexy, ale to ji musíme vyvést z omylu. Působí to leda lacině a zoufale. Ta tmavá podprsenka jako by křičela: tady jsem, vezmi si mě! Takže Jitko, prosíme, takhle příště ne!

O moc lépe na outfit nevyzrála ani šik herečka Jana Švandová. Při pohledu na ni nám okamžitě hlavou prolétl Batman! Postavičku schovala do kalhot, kterým neumíme říct jinak než ”nas*ávačky” a přes ramena hodila podivný lesklý plášť. Asi se rozhodla den předem vyzkoušet kostým na Halloween.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve