Populární zpěvačka rodí děti jako na běžícím páse a navíc byla vyhlášena i podnikatelkou roku. A pak že se nedá skloubit rodina a kariéra!

 Celebrity 
02. listopadu 2014 10:02 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Victoria je super máma a navíc i podnikatelka roku Facebook
David Beckham se jistě dme pýchou. Jeho manželka totiž opět zabodovala. Modelka a módní návrhářka Victoria Beckham byla vyhlášena britskou podnikatelkou roku!

Bývalá členka skupina Spice Girls je na poli módy velmi úspěšná. Od roku 2008, kdy založila svoji vlastní značku, její obchod utěšeně vzkvétá. Za minulý rok měla Victoriina firma obrat třicet milionů liber a počet zaměstnanců se ze tří navýšil na sto.

Bývalá zpěvačka ovšem není úspěšná pouze na poli byznysu, ale je také zasloužilou matkou. Se svým manželem, fotbalistou Davidem Beckhamem, má již čtyři děti. V roce 1999 se jim narodil prvorozený syn Brooklyn a po něm v rychlém sledu následovali další dva chlapci. V roce 2002 Romeo a o tři roky později Cruz. V roce 2011 se manželé dočkali a narodila se jim vytoužená holčička Harper. Od té doby se konečně přestali rozmnožovat a Victorie se mohla s klidným svědomím, že pro lidstvo již udělala maximum, vrhnout na své podnikání.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve