Sedí na milionech, ale pro zábavu hraje minirole ve filmech. Tentokrát po boku Krainové!

 Celebrity 
29. října 2014 10:55 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Z byznysmena je žralok před kamerou Archiv S. Krainové, Profimedia
Hercem pro zábavu? Přesně tak se dá stručně vysvětlit, proč se jméno slovenského milionáře Igora Rattaje čím dál častěji objevuje v závěrečných titulkách filmů. Jeden z představitelů finanční skupiny J&T Group má totiž poněkud neobvyklé hobby, během něhož se z byznysmena stává žralok před kamerou.

Jen za tento rok si zahrál drobné roličky hned v několika filmech, některé z nich teprve čeká premiéra. „Nejde mi o filmovou slávu. Je to jen koníček a malé ”píár” zároveň. Objevuji se ve filmech, které moje firma podporuje a zároveň mají nějaký vztah k lokalitě, ve které podnikáme,” vysvětluje Rattaj v rozhovoru pro slovenský časopis Život a podotýká, že za své drobné výstupy nebere honorář.

Jak bude mít premiéru film Vybíjená, kde hlavní roli ztvárnila Simona Krainová, tak si na náš článek vzpomeňte. Ostatně za zmínku už samo o sobě stojí to, že ústřední postava byla nabídnuta této známé modelce. Pro Simonu to ale nebude tak sportovní výkon, jako pro Rattaje.

Podle románu Michala Viewegha vzniknul i film Andělé, kde se milionář z komparzu rovněž objevil. Střihnul si roličku i ve snímku Hodinový manžel nebo 10 pravidel jak sbalit holku. Když k tomu přidáme ještě starší Román pro muže a Svatá čtveřice, už je jich šest.

Herectví ho bralo už jako mladého, tehdy působil v amatérském divadle, ale nenašel odvahu jít herectví i studovat. Možná si teď říkáte, proč zkušený podnikatel v oblasti cestovního ruchu ztrácí čas před kamerou, je mu to k něčemu dobré? „Díky divadlu jsem získal nadhled. Právě proto svůj byznys nedělám tak ”těžce” jako možná jiní. Dokáži se na něj dívat nejen s nadhledem, ale i s lehkým humorem. Často se setkávám s obchodními partnery, kteří jsou zbytečně upjatí a nedokáží se uvolnit,” komentuje Rattaj netradiční zálibu.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008