Petr Nárožný své manželce občasně zahýbá a ona mu to toleruje už přes třicet let!

 Celebrity 
27. října 2014 11:36 / Jitka Jahodová
  0
📷
6 fotografií v galerii
Hercovou největší láskou není manželka Reálné simulátory
Herec Petr Nárožný má jedno z nejdelších manželství našeho šoubyznysu. Se svou manželkou Ivou je totiž ženatý už přes třicet let. Málokdo ale tuší, že jeho největší láskou jsou motorky, se kterými jí bývá občasně nevěrný.

„Stokrát už mi nabízeli skutečnou jízdu na okruhu, ale nebudu to štěstí pokoušet,” prozradil jeden z našich nejoblíbenějších herců na slavnostním otevření centra, kde si mohl beze strachu z nehody vyzkoušet jízdu na několika simulátorech. Jeho nejvíc lákalo stát se na chvíli pilotem formule 1. „Jsem velmi překvapený, jak realisticky je to udělané. Dokonce tam funguje i přetížení na hlavu, takže člověk rychlost vnímá všemi smysly. Navíc se nemusíte bát, že se něco stane,” komentuje nadšeně Nárožný. Na opravdový okruh ho ale stejně nikdo nedostane.

Jeho kolegy Josefa Dvořáka a Rudolfa Jelínka více lákalo létání. Režisér Jiří Adamec letadla dokonce označuje jako svou vášeň. „Už jsem jako pasažér nalétal stovky tisíc kilometrů a vím, jak obtížné řemeslo to je. Mnohokrát jsem byl v pilotní kabině při startech a přistání na různých světových letištích. Samozřejmě je to zakázané, ale piloti to občas z protekce udělají,” dodává tajemně Adamec.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008