Míša Badinková vypadá po dvou porodech skvěle! Doma provádí s tchýní očistné rituály.

 Celebrity 
25. října 2014 09:12 / Jitka Jahodová
  0
📷
7 fotografií v galerii
Badinková má doma sedmiměsíční miminko Profimedia
Hvězdu Ulice vytáhl sedm měsíců po porodu ven obchůdek s její oblíbenou kosmetikou a mezitím nikdo nešetřil chválou, jak vypadá skvěle. Michaela Badinková má prý sice nahoře ještě nějaká tři kila, ale vzhledem k tomu, že brzy budou Vánoce (čas přibírání), tak váhu zatím neřeší.

„S miminkem nemám moc času se o sebe starat. Akorát ráno vstanu, umyju si zuby a do večera se nezastavím. Ale mám takový rituál z ajurvédy, který už beru jako samozřejmost,” prozradila vipstory.cz Míša a začala vysvětlovat.

„Ráno si dám do pusy olej, lepší je slunečnicový, olivový je trochu agresivnější, a pět minut si ho válím v puse. Pak stačí vyplivnout a setřít jazyk, buďto stěrkou nebo lžičkou. Vytahuje to z těla toxické látky. U nás to praktikujeme skoro celá rodina. Moje tchýně to dělá už dvacet let a v sedmdesáti vypadá úžasně a je fakt zdravá. Opravdu to stojí za zkoušku,” nabádá Badinková ostatní. Na mazání krémy si herečka naopak moc nepotrpí, akorát si pravidelně čistí pleť a občas použije nějaké tonikum či bázi.

Maminka Evelínky (4) a Emilky zatím ještě kojí a práce jí vůbec nechybí. „Klidně bych doma byla ještě rok. Do jednoho roku Emilky chci určitě zůstat doma a pak se postupně vrátit. Pracovat musíme každý,” dodala s tím, že se dvěma dětmi bude náročnější zorganizovat hlídání.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve