Přesně takhle to dopadne, když účelem fotografie není osobnost zkrášlit! Ti ale vypadají!

 Celebrity 
24. října 2014 14:57 / Jitka Jahodová
  0
📷
7 fotografií v galerii
Šteindler a Kostková změnili vizáž Kalendář Proměny 2015, Petr Kurečka a Marek Škarpa
Proměny, tak přesně o tom je už šestý kalendář, který vzniká na podporu Nadace Chantal Poullain (ta se letos obzvlášť povedla) a my vám přinášíme další ochutnávku.

Při pohledu na fotografie, kde na nás kouká Milan Šteindler a Tereza Kostková, nás nejdřív napadlo, že takhle nějak to dopadá, když snímek nemá danou osobu zkrášlit. Krásné a sexy Tereze proto vyrašil knírek a srostlé obočí. „Pro její ztvárnění jsme hledali někoho, kdo by dokázal do fotografie obtisknout komplikovanou osobu, jakou Frida Kahlo byla. Jako předlohu jsme vybrali autoportrét, který sama malířka vytvořila,” popisují vznik fotky autoři Petr Kurečka a Marek Škarpa.

Milan si vzhledově taky moc nepolepšil. Proměnil se totiž v hrůzostrašného Alfreda Hitchcocka! „Když mě s tím oslovili, hned jsem si pustil své oblíbené filmy od něj. Proměna v takovou režisérskou osobnost pro mě byla opravdová čest,” svěřil se Šteindler.

Ačkoliv Milan není nijaký atlet či krasavec, museli ho fotografové ještě víc zohyzdit. „Milan je ve formě hubený, Hitchcock byl ale malý kulatý pán, takže musel pořádně vyvalit břicho, aby se mu alespoň přiblížil,” dodávají Petr s Markem. Kromě toho mu museli přidělat pleš.

Hlavní osobnost kalendáře Chantal Poullain se pro další ročník změnila k nepoznání. No posuďte zde sami!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod