Tajila nám dosud moderátorská dvojice sexuální úchylku? Mají všechny příznaky!

 Celebrity 
23. října 2014 11:19 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Manželé Hejdovi mají rádi kostýmy Centrum Černý most
Manželé Hejdovi jsou jedním z párů, pro které přísloví ”co je v domě není pro mě” neplatí. Naopak jim spolupráce v televizi vyhovuje a umí si ze sebe udělat i srandu. Nebo to je jenom jejich manželská předehra?

Zorka a Míra se totiž s chutí navlékli do kostýmů legendární skupiny Abba a ještě v nich vyzkoušeli pár zajímavých póziček a nebylo to poprvé! Převleky téhle dvojici nejsou cizí. Na silvestra šli za dva mafiány a další párty v převlecích plánují na Halloween. „Zorka má tu výhodu, že i když půjde za pytel od brambor, bude kočka! Já jsem si za mafiána připadal spíš jako bezdomovec z éry Bony a klid,” směje se Miroslav Hejda. Ti ale musí mít doma zásobičku... Před nedávnem se Zora Hejdová s Jitkou Válkovou zase převlékly za letušky v latexových mini.

Je pravda, že jejímu partnerovi už lesklé věcičky tak nesluší. Zatímco Zorka si očividně fakt může obléknout cokoliv a sekne jí to, Míra vedle ní ve třpytivém topu a bílých zvonáčích vypadal trochu jako by změnil orientaci. (Ještěže mu nedali na hlavu ”řepu”).

Jelikož se Hejdovi stali tváří Abba týdne obchodního centra, budete mít možnost si tenhle moderátorský páreček prohlédnout v celé své kráse, ale snad nezapomenou, že tam budou i děti.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve