Tak to je gól. Loni byla Chantal Poullain za blázna, teď ještě přitvrdila!

 Celebrity 
19. října 2014 07:39 / Jitka Jahodová
  0
📷
6 fotografií v galerii
Baf! Marek Škarpa
Chantal Poullain jako již tradičně pracuje i letos na dalším kalendáři Proměny, který vzniká na podporu projektů Nadace Archa Chantal. Loni se bývalá manželka Bolka Polívky převlékla za Blázna, tak těžko soudit, zda je na tom šestý ročník lépe.

Jelikož Chantal figuruje v každém z kalendářů, je těžké vymýšlet pořád něco nového. Milovníci skupiny KISS však jistě na první pohled poznají zpěváka Gena Simmonse, který je pověstný nejen pro svůj dlouhatánský jazyk. Tentokrát se však pod kostýmem neskrývá on, ale křehká Francouzska.

„Za těch uplynulých pět let jsme si vyzkoušeli komorní focení v ateliéru, velké aranžované scény v reálných prostředích, aranžované scény, a při hledání tento rok jsme se shodli, že nám vlastně chybí ta jednoduchost práce v ateliéru a soustředění na portrét a samotnou proměnu,” vysvětlují tvůrci Petr Kurečka a Marek Škarpa.

Se Chantal mají bohaté zkušenosti a už vědí, že čím extrémnější maska a proměna, tím je herečka spokojenější. Nejraději je nalíčená k nepoznání, což rockový blyštivý kostým dokonale splňuje. Chantal Poullain je opravdu k nepoznání!

Jelikož má rok dvanáct měsíců, kromě ní byly osloveny další známé osobnosti. „Máme rádi zajímavé kombinace. Na portrétech se dále objeví Simona Babčáková, Karel Dobrý, Lenka Filipová, Boris Hybner, Michael Kocáb, Tereza Kostková, Bolek Polívka, Regina Rázlová, Luba Skořepová, Simona Stašová a Milan Šteindler,” prozrazují Petr s Markem.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008