Hudební magnát Wronka už své polské snoubence připravuje v Čechách půdu. Bude z ní další Ewa Farna?

 Celebrity 
19. října 2014 15:45 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Halina Mlynková a Lešek Wronka se budou brát Archiv
Hudební magnát Lešek Wronka má pro polskou krev evidentně slabost. Pro příklad můžeme uvést třeba to, že právě on objevil zpěvačku polské národnosti Ewu Farnou a žena, která od něj nosí zásnubní prstýnek, je taky Polka.

Halina Mlynková je u našich sousedů oblíbenou a slavnou zpěvačkou, českým posluchačům se však, na rozdíl od Farne, musí teprve přiblížit, a tak si ji Wronka dovezl sem k nám a rovnou své nastávající ukuchtil song ”Bůh ví”, když už je to jeho práce. Nové dílo nazpívalo trio Markéta Konvičková, Mlynková a Elis, kterou diváci znají z talentové soutěže Hlas Československa.

Nedávno jsme zjistili, že Lešek se chystá Halinu přistěhovat do Prahy natrvalo. „Lešek mě požádal o ruku při natáčení pořadu pro polskou televizi. Dostal mě na svůj šarm. Nemohla jsem říct ne,” prozradila Mlynková a dnes s Wronkou plánuje život v Čechách.

Oba jsou rozvedení. Lešek má z prvního manželství šestiletého syna a Halina jedenáctiletého. Kvůli věkovému rozdílu se prý trochu hádají, ale přesto jezdí na společné dovolené a výlety jako rodina. „Na život v Praze se těším a snad se bude má práce lidem líbit,” doufá krásná zpěvačka.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008