Mladou moderátorku po pár měsících vyšplouchli z televize. Nahradí ji ostřílená brunetka s erotickou minulostí!

 Celebrity 
15. října 2014 15:15 / Jitka Jahodová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Tereza Seidlová v pořadu o proměnách končí Facebook, Archiv
Moderátorka stanice Óčko Tereza Seidlová se na obrazovce moc dlouho neohřála. V březnu nastoupila jako nová tvář do pořadu New Look, ale už teď má za ni televize náhradu v podobě sexy a bezprostřední Evy Decastelo.

I v jejím podání se bude lifestylový program nést v duchu módy, image a proměny. „To všechno je mi blízké. Sama jsem si za život několika změnami tohoto ranku prošla,” těší se moderátorka na svůj první výstup, který ji čeká už na konci tohoto týdne.

Televize si její najmutí pochvaluje: „Evu jsme oslovili, protože se do našeho formátu velmi hodí, zajímá se o vše, co diváci můžou právě u nás vidět. K tomu všemu je velký profesionál a bude skvělým přínosem do našeho týmu,” vysvětluje účast malé moderátorky Honza Kořínek, kadeřník a majitel společnosti, která pořad vyrábí.

Zatím to vypadá, že Evičky vzhled zůstane takový, jaký je. „Uvidím, co si na mě producenti a tým vymyslí, ale o žádném barvení a stříhání nebyla řeč. Ale co já vím, jak to bude za pár týdnů. Třeba budu na ježka s velkou náušnicí v nose. To bych byla pořádná kočka,” dodala Decastelo.

Zatím se nám k těmto změnám vyjádřila pouze nová tvář Eva. „Zeptejte se producentů, já Terku vůbec neznám,” řekla vipstory.cz.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47