Dědeček topmodelky Vojtové poslal našim hudebníkům drsný vzkaz! Co mu na nich tak vadí?

 Celebrity 
15. října 2014 03:10 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Linda Vojtová pořádá pro dědu koncert v Čechách Michaela Feuereislová
Přestože se topmodelka Linda Vojtová po devíti letech vztahu konečně zasnoubila, její hlavní pracovní náplní teď nejsou přípravy na svatbu. Místo toho chystá s maminkou Taťjanou Vojtovou koncert pro svého dědečka.

Většinu času tráví Linda v Americe. „Jezdím teď do Čech hodně často kvůli koncertu, asi každý měsíc,” prozradila vipstory.cz vnučka Vadima Petrova a zároveň také jediný sponzor celé akce.

Koncert, který se uskuteční ve druhé polovině listopadu ve Smetanově síni Obecního domu, dělá skladateli velkou radost. „Často se mě lidé ptají, co na to říkám, že se moje holky do toho pustily. Já jsem přímo nadšený. Zároveň mě dojímá, když si lístky kupují lidé z celého světa, to je ta první stránka věci. Druhá je, já když vidím současné mistry našich orchestrů, jak cpou posluchačům zahraniční filmové autory, je mi z toho smutno. Snad se proberou, protože naše muzika měla ve světě vždy vysoký zvuk,” svěřil se sám Vadim Petrov, který se vždy snažil o zachování české hudby.

„Dneska si mladí myslí, že když zazpívají anglický šlágr, že někoho oslní. Ale v první putyce v New Yorku to zazpívá každá černoška a ještě líp a žádnou kariéru nikdy neudělá,” řekl skladatel co si myslí.

Na přípravě této události se podílí i Lindy maminka Taťjana, která se kvůli tomu přestěhovala zpátky do Čech.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod