Brad Pitt navštívil Anglii. Žádný fotograf mu ale nevěnoval ani snímek. Kdo ho zastínil?

 Celebrity 
15. října 2014 06:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Angelina přijala šlechtický titul Facebook
Nejlépe placená herečka Hollywoodu si připsala další nečekaný úspěch! Chce snad vstoupit do Guinessovy knihy rekordů? Ano, americká herečka Angelina Jolie se začíná pomalu ale jistě stávat mezi herečkami rekordmankou. Asi by to nebyla ani ona, kdyby netoužila po samých „nej“.

Tak předně je Angelina nejlépe placená herečka Hollywoodu. Podařilo se ji polapit do svých sítí největšího krasavce Brada Pitta a ještě ho s úspěchem dovléct před oltář. Rodí a adoptuje děti jako na běžícím páse. Číslo je zcela zbytečné zmiňovat, protože u herečky se to mění každou chvíli a nebude jistě dlouho trvat a její rodina se opět rozroste o dalšího člena a budou chtít aspirovat na největší rodinu v Hollywoodu.

Jolie se zřejmě nejvíc ze všech současných hereček angažuje v boji proti znásilňování ve válečných zónách a za práva dětí po celém světě! A právě za tuto svoji chvályhodnou aktivitu se nově honosí šlechtickým titulem. Královna Alžběta II. Přijala Angelinu na soukromé audienci a udělila jí řád sv. Michala a sv. Jiří. Jedná se o velikou poctu, protože vyznamenání se jen zřídka kdy uděluje právě cizincům.

A právě při předávání řádu došlo k podivuhodné situaci - v salonku byl přítomen i Angelinin manžel Brad Pitt se všemi jejich dětmi, ale nikdo mu nevěnoval pozornost. Inu, královna je prostě královna. Vedle té zkrátka není ani nejslavnější herec žádnou velkou celebritou...
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47