Jen růžová to může být! Dáda Patrasová jako Barbie pro starší a pokročilé. S Felixem vrkali v podzámčí.

 Celebrity 
01. října 2014 04:09 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Mezi Dádou a Felixem to pořád jiskří Foto: Josef Edvard Gregor
Ne, tohle není deja vu. Ačkoliv době, kdy Dáda Patrasová vystupovala v televizi jako roztomilá kamarádka žížaly Jůlie, dávno odzvonilo, ona sama se do ní občas zřejmě ráda vrací.

Patrasová se spolu se svým manželem Felixem Slováčkem vypravila strávit milé odpoledne na golfu v jižních Čechách. Ze šatny vylezla od hlavy až k patě oděná do růžové, takže na zelené ploše byla opravdu k nepřehlédnutí. „No není sladká?,” tázal se rozněžnělý manžílek při pohledu na svou milou, která připomínala i díky modrým stínům a růžové rtěnce panenku Barbie pro starší a pokročilé, ale jemu málem vypadly oči z důlků. A tak to má být. "Však ona ho ta zamilovanost přejde, jen co začneme hrát", vtipkovala Dáda.

Zatímco Slováček čiperně poposedával zasažen amorovým šípem, Dáda se tetelila blahem, že bude v růžové chodit častěji. To by člověk nevěřil, jak může zrovna takový outfit zažehnout plamen lásky i po tolika letech manželství! Už jenom chybělo, aby si Felix začal hrát na prince a jal se hledat na nedalekém zámku draka.

Díky členství v Golfovém resortu je zamilovaný páreček na Hluboké jako doma. "Já jsem nadšená hlavně z toho, kolik je tu aktivit pro rodiny s dětmi", usmívá se Dáda. "S malým Felixem se tady člověk fakt vyřádí." A manžel Felix ji doplňuje: "To já koukám na Hlubokou trochu jinak. Vidím, jak za ty roky co sem jezdíme, vzkvétá, co všechno se tu změnilo. Holt je znát, když radnici není život ve městě lhostejný a stará se. V tom je podle mě Hluboká příkladem."
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod