Babička Petra Černocká: Prozradila nám, jakou plastickou operaci by chtěla podstoupit

 Celebrity 
09. října 2014 15:10 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Petra s dcerou Bárou nazpívala CD Foto: Profimedia
Zpěvačka Petra Černocká je ve svém věku pořád kus ženské. Ačkoliv nikdy nemluví o tom, že by se o sebe nějak přemrštěně starala, zanedbaně rozhodně nevypadá. Těžko říct, jestli za tím stojí povedené manželství, spokojená rodina nebo pozitivní přístup? Zřejmě od každého trochu.

V dnešní době už nikdy není pozdě na návštěvu estetického salonu ať už z důvodu, že to člověk potřebuje jako sůl, nebo jen pro běžnou údržbu. Příklad ze své jmenovkyně Petry Janů, která si nechala v šedesáti letech udělat prsa si však Černocká příklad brát nehodlá. „To já bych si leda nechala udělat nový mozek, to by se víc vyplatilo. Ona cvičí, správně jí a je to perfekcionistka. Já jsem flink a nechávám věci běžet, takže nechám i prsa běžet směrem, kterým se jim chce,” řekla vipstory.cz zpěvačka. I když vypadá dobře, mnohem víc jí totiž záleží na tom, zda přijde lidem zajímavé její povídání, než dekolt.

Petra Černocká a její dcera Bára Vaculíková spolu nedávno pokřtily CD plné ukolébavek, které dohromady nazpívaly. Zpěvačka je sice už několik let babičkou, ale zatím jí všechno drží přesně tam, kde má.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47