Přinese jí štěstí? Česká zrzavá kráska ukázala magický snubák za sto tisíc!

 Celebrity 
06. října 2014 06:37 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Romana Pavelková se vdala Foto: Archiv vipstory.cz
Jak už jsme vás ve vipstory.cz informovali, modelka Romana Pavelková se zhruba před týdnem potají vdala v Kutné hoře za svého přítele Milana Čížka. Ačkoliv seznam hostů činil pouze pár desítek, našlo se pár drobností, na kterých novomanželé nešetřili.

Svatba se provalila především díky nádhernému prstýnku, který se na prsteníčku Pavelkové nedal přehlédnout. Jedná se totiž takřka o dnes již symbolický skvost. Jakmile dámy uslyší název Trinity, možná jim cvakne. „Skládá se ze třech druhů zlata – bílého, růžového a žlutého. Asi jsem byla moc hodná,” prozradila vipstory.cz novopečená paní no a zapomněla dodat, že tam je i pár diamantů.

Romana musela být opravdu moc hodná. Cena jednoho takového kousku totiž sahá až k více než sto tisícům. Tři kroužky spojené v jeden mají symbolizovat přátelství, lásku a věrnost. S touto myšlenkou nejmenovaná značka k tvorbě přistupovala, a proto není divu, že se těší u zamilovaných párů velké oblibě. Tuto ozdobu najdete například na prstu Madonny nebo Anne Hathaway a nově i u této modelky s rezatou kšticí.

Nezbývá než doufat, že jí opravdu přinese to kýžené štěstí, svatbou jejich cesta životem teprve začíná...
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve