V tomhle se letos uháčkuje k smrti! Lucie Bílá: čím starší, tím vyzývavější!

 Celebrity 
05. října 2014 11:35 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Lucka Bílá zahájila další Černobílé turné Foto: Jan Kolář
Nenahraditelná česká zpěvačka Lucie Bílá slavnostně odstartovala v pražském muzeu voskových figurín své již tradiční Černobílé turné. Pro všechny příznivce připravila 5 exkluzivních koncertů, přičemž tři budou v České republice a dva na Slovensku.

„Není třeba měnit něco, co se líbilo, osvědčilo a co funguje. Tohle turné bude stejné jako to loňské, které bylo megaúspěšné. Letos žádná změna nebude, pouze přibude písnička v rockové části. Jde o jeden z největších hitů z mé spolupráce se skupinou Arakain, s kterou chystám příští jaro velké tour,” prozradila nepřehlédnutelná Lucka.

Nepřehlédnutelná proto, že si nejen oblékla upnuté minišaty, ale ještě si obarvila vlasy na červeno! Je vidět, že Bílá přibývající léta neřeší. Spíš se začíná stávat pravidlem, že čím starší, tím vyzývavější Slavice je. Hluboké výstřihy, do nichž si jako vtípek strčí klíčky od automobilu, krátké sukýnky, to je u ní na denním pořádku.

Jestli si dobře vzpomínáte, loni Lucka prodávala jako bonus ještě ručně pletená srdíčka. Podařilo se jí jich tehdy vytvořit celkem 527, což je úctyhodný výkon, když vezmeme v potaz, že jedno trvá asi třicet minut. Jestli tedy nechce nic měnit, mohla by je tentokrát vyrábět znovu. Pokud by se k tomu oblékla do oněch mini s velkým dekoltem, asi by nestačila háčkovat a trhla nový rekord.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47