Geňo, to je tvůj další žertík? Populární komik vypadal jako kopie plastikami posedlé matrony.

 Celebrity 
02. října 2014 04:49 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Geňa začal mládnout? Foto: Profimedia, Twitter
Humor komika Richarda Genzera nestárne, bohužel on samotný, stejně jako my všichni, stárne. Možná právě kvůli tomu se rozhodl zatočit s nadváhou a v posledních měsících radikálně zhubnul. Podařilo se mu srazit asi třicet kilo!

Co si budeme nalhávat, svůj podíl má na této obrodě určitě i jeho přítelkyně Markéta Jiránková, s níž se po delší době ukázal ve společnosti a vzal ji na premiéru filmu Andělé všedního dne. Tak si ale říkáme, jestli to s tím zkrášlováním nevzal Geňa nějak moc vážně.

Není známo, že by Richard holdoval ”omlazovákům” jako je botox, ale při pohledu na jeho rysy a lesklý obličej připomínal nechvalně známou matku akčního hrdiny Jackie Stallone. Její posedlost plastickými operacemi z ní udělala za uplynulá léta zrůdu a nyní toho všeho prý lituje.

Snad je to jen hloupá náhoda a populární komik si nevzal příklad ze svých rolí, kde často díky dlouhým vlasům ztvárňoval ženu. Ačkoliv by to on sám asi nepřiznal, vypadá, že má dodělávané obočí a narůžovělé rty spolu barevnými lícemi na mužnosti moc nepřidá.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve