Oblíbenou moderátorku překvapivě rychle odstřelili a teď se to snaží zdůvodnit. Chystá se další podraz na Kristinu Kloubkovou?

 Celebrity 
03. října 2014 04:30 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Popularita Kloubkové raketově rostla Foto: Facebook
Kristina Kloubková byla na televizi Nova jako záskok za Lucii Borhyovou. O tom samozřejmě žádná, to věděli téměř všichni. Překvapením ale bylo, jak se Kristina nezvykle rychle zaběhla, působila přirozeně a navíc ji diváci měli rádi. Dokonce v anketách oblíbenosti válcovala Borhyovou.

Vzhledem k tomu, že Lucie teprve nedávno porodila, je poměrně překvapivé, jakou rychlostí proběhla opětovná výměna obou moderátorek. Kloubková byla odejita a teď se pro toto rozhodnutí hledají ty správné důvody. Na pomoc si v televizi povolali paní lektorku, která nenechala na Kloubkové niť suchou a měla vysvětlit důvody nezvykle rychlé výměny. Kristina prý působí jako robot, nemá dobrý výraz, špatně dýchá a do hlavních zpráv se vlastně vůbec nehodí. Na rozdíl od Borhyové, kterou divák velmi dobře zná i se sebemenšími detaily z jejího soukromí. A že tak najednou?

A nebylo by pro nás všechny lepší, aby hlavní zpravodajskou relaci uváděla moderátorka, která vypadá důvěryhodně a neoblažuje nás za každou větou širokým thymolinovým úsměvem? Je snad pro zprávy z celého světa nutné vědět, kolik má moderátorka osobních problémů či milenců?
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod