Kuk! Takhle vypadá americká superhvězda, když se zfetuje a nahá vyfotí ve sprše!

 Celebrity 
30. září 2014 10:15 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Zfetované foto uvnitř! Foto: Instagram
Ani ne rok plnoletá chlípná zpěvačka Miley Cyrus si je vědoma, že na sebe upozorní už jedině nahotou. Pokud by začala veřejné kluby a titulní stránky časopisů okupovat oblečená, možná by si jí nikdo ani nevšimnul. Lovíme v paměti, jak vlastně v oblečení vypadá...?

V poslední době si Miley oblíbila ukazovat fanouškům, jak to vypadá, když se jde sprchovat. A tak po předchozí nahotině v koupelně následuje další, která už ovšem tak roztomile nepůsobí. Zpěvačka si nechala nánosy líčidel roztéct pod proudem vody, prsa si chytila do rukou a nahodila výraz, který vypadá jako Miley Cyrus v posledním tažení.

Tohle je buď zoufalé volání o pozornost nebo je tahle americká nestyda nonstop sjetá nějakým super matrošem a už je jí vlastně jedno, s čím se pochlubí. Když může na instagramu močit v přímém přenosu (ano i tohle si vyfotila a chlubila se tím!), proč by příště nemohla vykonávat tu druhou potřebu a pak nám ukázat jakou hromádku umí Miley?!

Shodou okolností, kromě všech rodičů světa, začínají být znechuceni i někteří její fanoušci. Zpěvačka se proto čím dál častěji setkává s komentáři jako: „Prostitutky nemůžu vystát.”
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47