Učesaná neučesaná? To Linda Finková neřeší. Do společnosti přišla s účesem z minulého večera.

 Celebrity 
30. září 2014 07:09 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Linda Finková měla na hlavě ”talíř” Foto: Navarila
Zpěvačka Linda Finková si nedávno odskočila na módní přehlídku, kde figurovala zprvu jako moderátorka a hned na to se párkrát prošla i po mole. Přítomné hosty předem upozornila, že kdyby spadla, mají všichni začít tleskat a dodala, že hvězdami tentokrát nejsou zkušené modelky, ale ”obyčejné” herečky.

Jak už tomu ale na molech bývá, ani herečky nebyly oproštěny od extravagantního účesu, a tak se Finková a ostatní musely potýkat s natupírovaným talířem na hlavě. Samozřejmě čím delší vlasy, tím horší práce potom. „Já jsem se s tím ani nerozčesávala a vůbec se na to netěším,” řekla vipstory.cz Finková druhý den na otevření restaurace.

Samozřejmě nestrávila noc v tom podivuhodném útvaru. „Jenom jsem to rozpustila, trochu narovnala a stáhla do culíku s gumičkama. Byla jsem upozorněna, že nejšetrnějším způsobem bude rovnou celé ty vlasy umýt a rozčesat až potom,” dodala Linda, která stejně jako jiné dlouhovlásky trpí, když vidí umyvadlo plné vytrhaných vlasů, a proto se raději rozhodla tou radou řídit.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod